Gastenboek

Laat gerust een berichtje achter in het gastenboek !

7 comments on “Gastenboek”

 1. admin schreef:

  Welcome to my guestbook !

 2. Manu schreef:

  Mooie site!
  Dat er nog maar veel foto’s bij op mogen komen!

 3. Monique Verhoeven schreef:

  Mooie site.. maar dat kan ook niet anders met zulke mooie honden! Lieverds zijn het stuk voor stuk en ook al prachtige nestjes gehad waaruu waaruit lieve Tinus is gekomen!

 4. Martijn & Melanie schreef:

  Onze lieve, knappe Boss of the red wrinkles( tank) hebben wij bij Jorinde vandaan. Vanaf het eerste moment zagen wij hoe groot de liefde van Jorinde voor haar honden is. Vanaf de geboorte , tot aan de dag dat de pups weg mochten, hebben wij veel filmpjes en foto’s gekregen. Zo waren we er toch altijd een beetje bij Tank is mede dankzij Jorinde (en natuurlijk zijn papa en mama) een fantastische hond. We hopen heel lang van onze Tank te mogen genieten.

  1. admin schreef:

   Wat een ontzettend lief berichtje !
   Bedankt voor de complimentjes, en bedankt voor de goede zorgen voor jullie kanjer 🙂

 5. Armand en Inge Kamphuis schreef:

  Wij, Armand en Inge, wilden na 2 jaar “hondloos” te zijn geweest, weer een pup. Kelsy kwam in ons midden. Van een andere Fokker. Na bijna 2 jaar, wilden we er 1 bij. Wij kwamen in contact met Jorinde. Eerst kennis gemaakt. Voor Jorinde net zo prettig en voor ons ook. Vanaf het eerste moment klikte het. We hadden er veel vertrouwen in. We hadden eerste keuze, uit het eerste nestje van Jinx. Dat is Stitch (Appolo) geworden. Hij lijkt ontzettend veel op zijn moeder! We zijn er heel blij mee. Mooie site Jorinde en heel veel succes en veel plezier van jou hondjes

  1. admin schreef:

   Dank jullie wel ! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *